OM legt trucks van Rotterdamse transporteur aan de ketting

tachograaffraude

Het Openbaar Ministerie heeft op dinsdag 2 oktober tientallen trucks van een Rotterdamse transporteur aan de ketting gelegd. Dit vanwege vermoedelijk gesjoemel met tachografen. De vrachtwagens mogen pas weer de weg op als het bedrijf bij het OM kan aantonen dat ieder voertuig aan de wettelijke vereisten voldoet.

Foto: ILT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

OM legt trucks van Rotterdamse transporteur aan de ketting | NT

OM legt trucks van Rotterdamse transporteur aan de ketting

tachograaffraude

Het Openbaar Ministerie heeft op dinsdag 2 oktober tientallen trucks van een Rotterdamse transporteur aan de ketting gelegd. Dit vanwege vermoedelijk gesjoemel met tachografen. De vrachtwagens mogen pas weer de weg op als het bedrijf bij het OM kan aantonen dat ieder voertuig aan de wettelijke vereisten voldoet.

Foto: ILT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu