Stikstof en pfas werpen schaduw vooruit op 2020

Vooruitblik

Een afkoelende economie, de Brexit, files, dunne marges, het chauffeurstekort. Dat zouden de grote problemen worden voor het wegtransport het afgelopen jaar. Dat uiteindelijk een scheikundig element en een verzameling chemische stoffen waarvan we de afkorting niet eens kenden, de grootste vijanden zouden worden, had toen nog niemand vermoed. 2019 werd het jaar van stikstof en pfas. En in 2020 wordt de pijn waarschijnlijk nog groter.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Stikstof en pfas werpen schaduw vooruit op 2020 | NT

Stikstof en pfas werpen schaduw vooruit op 2020

Vooruitblik

Een afkoelende economie, de Brexit, files, dunne marges, het chauffeurstekort. Dat zouden de grote problemen worden voor het wegtransport het afgelopen jaar. Dat uiteindelijk een scheikundig element en een verzameling chemische stoffen waarvan we de afkorting niet eens kenden, de grootste vijanden zouden worden, had toen nog niemand vermoed. 2019 werd het jaar van stikstof en pfas. En in 2020 wordt de pijn waarschijnlijk nog groter.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu