Safram noteerde in 2020 een omzet van 87 miljoen euro, waarvan 90% afkomstig is uit het vervoer over de weg. Het bedrijf telt 400 medewerkers en beschikt over een wagenpark met 240 trucks. De warehousingcapacitiet bedraagt 60.000 vierkante meter, waarvan 25.000 vierkante meter voldoet aan de seveso-richtlijn voor gevaarlijke stoffen.

Het hoofdkantoor van Safram staat in Genève. Verder heeft het bedrijf vestigingen in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het VK en Hongarije.

Benelux

De koop van Safram Group is al de tweede overname dit jaar door Heppner. Eerder deze maand nam het Franse transportbedrijf Dina Logistics in België over. Die overname betekende een uitbreiding van de activiteiten in de Benelux. Heppner heeft sinds de overname van Hacas uit Gilze al een vestiging in Nederland.

Heppner is gespecialiseerd in internationale transporten van en naar Frankrijk. Het concern noteerde in 2019 een omzet van 751 miljoen euro en telt 3.200 medewerkers. De logistieke dienstverlener heeft verder naast de 70 Franse locaties ook vestigingen in Duitsland, Spanje en Senegal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement