ILT legt transport Nederlandse PFAS naar Indaver stil

Transportvergunningen ingetrokken

De ILT heeft transport van Nederlands PFAS-afval naar de Belgische afvalverwerker Indaver stilgelegd. Indaver loost de schadelijke stoffen in de Schelde, met milieuschade en gezondheidsrisico’s als gevolg. Lopende transportvergunningen zijn ingetrokken en er worden geen nieuwe vergunningen meer verstrekt.

Fabriek van Indaver in Doel
Foto: Indaver

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

ILT legt transport Nederlandse PFAS naar Indaver stil | NT

ILT legt transport Nederlandse PFAS naar Indaver stil

Transportvergunningen ingetrokken

De ILT heeft transport van Nederlands PFAS-afval naar de Belgische afvalverwerker Indaver stilgelegd. Indaver loost de schadelijke stoffen in de Schelde, met milieuschade en gezondheidsrisico’s als gevolg. Lopende transportvergunningen zijn ingetrokken en er worden geen nieuwe vergunningen meer verstrekt.

Fabriek van Indaver in Doel
Foto: Indaver

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu