De expediteur en wegvervoerder telt na de overname in 2022 van het Oostenrijkse Bexity 11.000 medewerkers in 15 Europese landen. In Duitsland is de Raben Group met zo’n 2.100 trucks een van de grootste wegvervoerders.

De forse groei vorig jaar betekent dat het bedrijf zijn netwerk in Europa recent opnieuw heeft ingericht. Daarbij zijn er vanuit de Duitse markt een aantal zogeheten Euro-hubs bijgekomen om beter en snellere in te kunnen spelen op het wisselend ladingaanbod in de Europese markt.

Mönchengladbach

Voor de distributie naar de Benelux, Noord-Frankrijk, Verenigd koninkrijk en Ierland ligt het centrale overslagcentrum in het Duitse Mönchengladbach, vlak over de grens bij Venlo. Andere dc’s zijn: Hannover (Scandinavië), Aichach (Oostenrijk, Italië, Polen en Tsjechië) en Fellbach (Spanje en Portugal).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement