Column – Toekomstmuziek

Hyperloop

Toppop was een halve eeuw geleden voor het eerst op TV, zoals natuurlijk al via verschillende wegen is herdacht. Ad Visser’s gevierde televisieprogramma leverde ook mij mooie jeugdherinneringen op. Met de spreekwoordelijke ‘natte haartjes’ en een enorm bord patat op schoot kijken naar de vogelspin van Ultravox, het gekleide hoofd van Lionel Richie en Queen in een ‘futuristische’ bolide.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Column – Toekomstmuziek | NT

Column – Toekomstmuziek

Hyperloop

Toppop was een halve eeuw geleden voor het eerst op TV, zoals natuurlijk al via verschillende wegen is herdacht. Ad Visser’s gevierde televisieprogramma leverde ook mij mooie jeugdherinneringen op. Met de spreekwoordelijke ‘natte haartjes’ en een enorm bord patat op schoot kijken naar de vogelspin van Ultravox, het gekleide hoofd van Lionel Richie en Queen in een ‘futuristische’ bolide.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu