Hebo opent filiaal in Amsterdamse haven

breakbulk

Hebo Maritiemservice is vanuit een permanente locatie begonnen maritieme diensten aan te bieden in de Amsterdamse haven. Dat meldt het bedrijf vrijdag

In samenwerking met TMA Logistics en Havenbedrijf Amsterdam is er een vaste locatie gevonden voor een van de drijvende kranen van Hebo met achthonderd ton aan hijscapaciteit voor onder meer project- en breakbulk lading en het verplaatsen van superjachten.

Ook zal het bedrijf met de afdeling ‘emergency response’ actief worden vanuit de Amsterdamse Coenhaven voor het bestrijden van incidenten en het afvangen van vrijgekomen afvalstoffen zoals olie- en chemische producten en plastic afval.

Rotterdam

Hebo Maritiemservice is al jaren actief in Rotterdam en Zwartsluis en staat bekend om zijn dienstverlening met zijn drijvende kranen, pontons en vaar- en voertuigen voor project- en breakbulksector, emergency response, bergingen, ship-to-ship operaties en het transporten van onder meer superjachten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Hebo opent filiaal in Amsterdamse haven | NT

Hebo opent filiaal in Amsterdamse haven

breakbulk

Hebo Maritiemservice is vanuit een permanente locatie begonnen maritieme diensten aan te bieden in de Amsterdamse haven. Dat meldt het bedrijf vrijdag

In samenwerking met TMA Logistics en Havenbedrijf Amsterdam is er een vaste locatie gevonden voor een van de drijvende kranen van Hebo met achthonderd ton aan hijscapaciteit voor onder meer project- en breakbulk lading en het verplaatsen van superjachten.

Ook zal het bedrijf met de afdeling ‘emergency response’ actief worden vanuit de Amsterdamse Coenhaven voor het bestrijden van incidenten en het afvangen van vrijgekomen afvalstoffen zoals olie- en chemische producten en plastic afval.

Rotterdam

Hebo Maritiemservice is al jaren actief in Rotterdam en Zwartsluis en staat bekend om zijn dienstverlening met zijn drijvende kranen, pontons en vaar- en voertuigen voor project- en breakbulksector, emergency response, bergingen, ship-to-ship operaties en het transporten van onder meer superjachten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement