ONE neemt belang van 20% in RWG-terminal

Maasvlakte

De Japanse rederij Ocean Network Express (ONE) heeft een aandeel van 20% in de Rotterdamse RWG-terminal genomen. Dat meldt de rederij in een persbericht. Van wie ONE het aandeel heeft gekocht, maken de rederij en de containerterminal niet bekend. Waarschijnlijk is het aandeel afkomstig van rederij MOL, dat zijn containeractiviteiten bij ONE onderbrengt. Die had namelijk al een aandeel van 20% in RWG.

Foto: ONE

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

ONE neemt belang van 20% in RWG-terminal | NT

ONE neemt belang van 20% in RWG-terminal

Maasvlakte

De Japanse rederij Ocean Network Express (ONE) heeft een aandeel van 20% in de Rotterdamse RWG-terminal genomen. Dat meldt de rederij in een persbericht. Van wie ONE het aandeel heeft gekocht, maken de rederij en de containerterminal niet bekend. Waarschijnlijk is het aandeel afkomstig van rederij MOL, dat zijn containeractiviteiten bij ONE onderbrengt. Die had namelijk al een aandeel van 20% in RWG.

Foto: ONE

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu