Royal HaskoningDHV heeft het over een ‘strategische overname’ zodat ze voortaan ‘de klant van a tot z kan adviseren; van productieketen en investeringsstrategie tot en met ontwerp en realisatie van fabriek, magazijn en de besturing ervan’.

De bedrijven zijn complementair, zo luidt het. Royal HaskoningDHV brengt expertise in rondom technische en financiële haalbaarheid van productie- en distributielocaties en het ontwerp ervan inclusief digitale oplossingen. Districon brengt haar kennis in van het optimaliseren van logistieke netwerken, warehousing, transport, (lucht)vracht, voorraadbeheer en planning voor klanten waarbij ze gebruikmaakt van specifieke digitale oplossingen.

Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement