Multimodaal is inmiddels uitgegroeid tot de logistieke transportbeurs in de Benelux’, vertelt organisator Paul van der Kooij van Nieuwsblad Transport. ‘Omdat we deze keer het event vanuit Breda organiseren en daarbij de samenwerking met onze Vlaamse tegenhanger Flows hebben opgezocht, zijn er ook 600 Belgen aanwezig. Maar het meest trots ben ik op de forse groei van het aantal exposanten. De 4.000 vierkante meter beursvloer is volledig uitverkocht met 57 standhouders.’

Multimodaal had de afgelopen jaren de focus op de inhoudelijke sessies. ‘Daar wijken we ook dit jaar niet van af’, vertelt programmamanager Kim van Dijk van Nieuwsblad Transport. ‘Zo komt een mainstage waar de redacteuren van NT en Flows de hele dag grote namen uit de transportsector interviewen, zoals de secretaris-generaal van IenW en de topmensen van DB Cargo Nederland, Zuidnatie, DP World, Van Moer Logistics, Neele-Vat, Buck, TLN, Febetra, FrieslandCampina, Montea, H.Essers en ProRail. Verder zijn er de hele dag door interessante sessies op het kennispaviljoen en tijdens de tientallen workshops. En natuurlijk is dan ook de eerste editie van het Agri & Food Logistiek Congres.’

Multimodaal Transport Expo biedt gratis toegang voor alle geledingen uit de supply chain; zoals verladers, fabrikanten, groothandelaren, importeurs, exporteurs, logistiek dienstverleners, vervoerders, expediteurs en op- en overslagbedrijven. Het event richt zich op alle modaliteiten, zoals wegvervoer, binnenvaart, spoorvervoer, luchtvracht, logistiek vastgoed, zeevaart, supply chain management en ontwikkelingen in de havens. Aanmelden kan via het registratieformulier.

Onderstaande standhouders kunt u ontmoeten tijdens de 2022-editie:

 1. Logistics Community Brabant (LCB)
 2. Joint Corridors Off-Road
 3. TKI Dinalog
 4. Topsector Logistiek
 5. North Sea Port
 6. ABN AMRO
 7. BTT Multimodal Container Solutions
 8. DHG
 9. DP World
 10. EWS Group
 11. Port of Antwerp
 12. Port of Rotterdam
 13. Port of Zwolle
 14. Scania
 15. Still
 16. Beurtvaartadres
 17. Buck Consultants International
 18. Cellnex Telecom
 19. H.Essers
 20. Euro-Rijn Global Logistics
 21. Fiton
 22. Globis
 23. Logistics Platform Partners
 24. MCA Brabant
 25. Metamaze
 26. Peripass
 27. Port of Moerdijk
 28. Pure Services
 29. RvB Groep
 30. Shippeo
 31. SmartPort
 32. T Comm Telematics
 33. Yellowstar
 34. BigMile en Lean & Green
 35. De Lobel & Partners
 36. Descartes
 37. GreenDino
 38. Jan de Rijk Logistics
 39. PTC Particuliere Transport Coöperatie
 40. QuinteQ Energy
 41. RPPC
 42. Schouten Zekerheid
 43. Stream Software
 44. SupplyStack
 45. Uturn
 46. Vallenduuk Advocaten
 47. DFDS
 48. Distrilog
 49. AWL Moerdijk
 50. Euro-Rijn XL Logistics
 51. MG Real Estate
 52. Promotion Council North Sea Port
 53. P&O Ferrymasters
 54. Stukwerkers
 55. Tailormade Logistics
 56. Unifeeder Group
 57. West-Brabant corridor

www.multimodaal.nl