Nooit meer spotcontainers boeken bij Sealand

beëindiging merknaam

Maersk zet binnenkort definitief een punt achter Sealand Spot. De opheffing van het online boekingsportaal voor spotcontainerlading is de nieuwste stap in het eerder dit jaar door Maersk aangekondigde integratieproces dat zal uitmonden in de volledige beëindiging van Sealand, de merknaam die medio jaren ’50 van de vorige eeuw werd bedacht door Malcom McLean, de Amerikaanse uitvinden van het zeecontainervervoer, en die sinds eind 1999 in handen van de Deense containerrederij is geweest.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nooit meer spotcontainers boeken bij Sealand | NT

Nooit meer spotcontainers boeken bij Sealand

beëindiging merknaam

Maersk zet binnenkort definitief een punt achter Sealand Spot. De opheffing van het online boekingsportaal voor spotcontainerlading is de nieuwste stap in het eerder dit jaar door Maersk aangekondigde integratieproces dat zal uitmonden in de volledige beëindiging van Sealand, de merknaam die medio jaren ’50 van de vorige eeuw werd bedacht door Malcom McLean, de Amerikaanse uitvinden van het zeecontainervervoer, en die sinds eind 1999 in handen van de Deense containerrederij is geweest.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu