Dnata opent eigen vrachtafhandeling op Brussels Airport

zaventem

Vrachtafhandelaar Dnata heeft deze week een eigen afhandelingsloods op het vrachtareaal (Brucargo) van Brussels Airport in gebruik genomen. De eerste grote vrachtklant van het bedrijf op de Belgische luchthaven is Singapore Airlines Cargo, dat de overstap maakt van Aviapartner.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Dnata opent eigen vrachtafhandeling op Brussels Airport | NT

Dnata opent eigen vrachtafhandeling op Brussels Airport

zaventem

Vrachtafhandelaar Dnata heeft deze week een eigen afhandelingsloods op het vrachtareaal (Brucargo) van Brussels Airport in gebruik genomen. De eerste grote vrachtklant van het bedrijf op de Belgische luchthaven is Singapore Airlines Cargo, dat de overstap maakt van Aviapartner.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu