Of er een doorstart komt, is nog niet bekend. Enkele gegadigden uit de regio zouden al wel interesse hebben getoond. De activiteiten van het bedrijf worden daarom voortgezet, in afwachting van een eventuele nieuwe start. Wat de totale schuld is van het bedrijf kan curator Eef Steentjes op dit moment nog niet zeggen.

Eerder faillissement

Leusink ging in augustus 2017 ook al failliet. Het kwijtraken van enkele belangrijke opdrachtgevers was daar debet aan. Onder de hoede van een nieuwe eigenaar is toen een doorstart gemaakt.

In juli 2019 nam het Gelderse transportbedrijf zelfs zijn branche- en regiogenoot Dieperink Transport uit Zutphen over. Beide bedrijven werkten al samen en besloten medio vorig jaar om de krachten te bundelen.

De overname bleek uiteindelijk toch niet het einde van de problemen te zijn. Om te voorkomen dat de schuld nog verder op zou lopen, besloot de directie daarom deze week om zelf het faillissement aan te vragen.