20 jaar geleden in NT: Frans Maas en Harry Vos samen

16 maart 2000

Frans Maas en Vos Logistics richten samen een joint venture op voor logistieke dienstverlening in de chemische sector. Combined Logistics Europe (CLE) wordt de naam van de onderneming, waarin de twee bedrijven elk vijftig procent van de aandelen nemen. Vos en Frans Maas sluiten niet uit dat de joint venture zich ook op andere terreinen gaat begeven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

20 jaar geleden in NT: Frans Maas en Harry Vos samen | NT

20 jaar geleden in NT: Frans Maas en Harry Vos samen

16 maart 2000

Frans Maas en Vos Logistics richten samen een joint venture op voor logistieke dienstverlening in de chemische sector. Combined Logistics Europe (CLE) wordt de naam van de onderneming, waarin de twee bedrijven elk vijftig procent van de aandelen nemen. Vos en Frans Maas sluiten niet uit dat de joint venture zich ook op andere terreinen gaat begeven.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu