Vos doet op het gebied van chemie veel tank- en silovervoer. Frans Maas transporteert alleen verpakte chemische producten. De nieuwe onderneming zal gebruik maken van het netwerk van Frans Maas en het materiaal van Vos Logistics.

‘We zien een ontwikkeling, met name in de chemische sector, dat de vraag naar uitbesteden in brede zin toeneemt. Dat betekent niet alleen stukgoed en volle wagenladingenverkeer, maar ook tank- en silovervoer. Wij hebben een lijstje gemaakt van vervoerders op dit terrein in Europa. Kijk je naar capaciteit, dan is Vos één van de grootste. Voor dit doel passen de ondernemingen bij elkaar qua kennis, capaciteit en cultuur’, zegt H. Benjamins, voorzitter van de raad van bestuur van Frans Maas. Hij voorspelt een omzet van enkele tientallen miljoenen binnen een paar jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement