Milieuorganisaties opnieuw naar rechtbank tegen Oosterweelwerken

PFAS

De milieuorganisaties Bond Beter Leefmilieu en Greenpeace, burgerbeweging Grondrecht en milieuactivist Thomas Goorden stappen opnieuw naar de Raad van State. Bij de hoogste administratieve rechtbank van België gaan ze de hervatting aanvechten van de grondwerken op de Antwerpse linkeroever voor de Oosterweelverbinding.

Oosterweelverbinding

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Milieuorganisaties opnieuw naar rechtbank tegen Oosterweelwerken | NT

Milieuorganisaties opnieuw naar rechtbank tegen Oosterweelwerken

PFAS

De milieuorganisaties Bond Beter Leefmilieu en Greenpeace, burgerbeweging Grondrecht en milieuactivist Thomas Goorden stappen opnieuw naar de Raad van State. Bij de hoogste administratieve rechtbank van België gaan ze de hervatting aanvechten van de grondwerken op de Antwerpse linkeroever voor de Oosterweelverbinding.

Oosterweelverbinding

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu