Beentens Transport beschikt over een wagenpark van 35 vrachtwagens en een warehouse van 18.000 vierkante meter. Het familiebedrijf blijft gespecialiseerd in distributie van pallet- en collogoederen in Nederland met een sterke regionale positie in Noord-Holland, meldt Beentjens.

Met de overname wordt de dienstverlening van Beentjes Transport uitgebreid met distributie naar België en Luxemburg vanuit de vestiging van Van den Heuvel in Uden als centrale locatie in de Benelux.

Afscheid

Van den Heuvel groeit door de overname naar een wagenpark van bijna 200 trucks en een personeelsbestand van 300 medewerkers. Alle medewerkers van Beentjes Transport gaan mee in de overname. Eigenaren José Kramer-Beentjes en Ger Beentjes zullen na de overname echter afscheid nemen van het transportbedrijf. Monique Beentjes blijft wel werkzaam binnen de onderneming.

Van den Heuvel heeft een eigen netwerk in de Benelux en focust op fijnmazige pallet- en collodistributie. Daarnaast heeft het bedrijf een specialisme in regionaal transport en warehousing van metalen verpakkingen. Het bedrijf biedt ook koeriers- en 24-uurs diensten aan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement