‘Laatste verzoeningspoging’ Tiroolse Blockabfertigung

Brussel voert druk op

De Tiroolse Blockabfertigung blijft bij wegvervoerders leiden tot frustratie en hoge kosten. Een akkoord tussen Duitsland, Oostenrijk en Italië om een einde te maken aan de maatregel, komt er echter maar niet. EC-voorzitter Ursula Von der Leyen wil ‘een laatste verzoeningspoging’ doen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Laatste verzoeningspoging’ Tiroolse Blockabfertigung | NT

‘Laatste verzoeningspoging’ Tiroolse Blockabfertigung

Brussel voert druk op

De Tiroolse Blockabfertigung blijft bij wegvervoerders leiden tot frustratie en hoge kosten. Een akkoord tussen Duitsland, Oostenrijk en Italië om een einde te maken aan de maatregel, komt er echter maar niet. EC-voorzitter Ursula Von der Leyen wil ‘een laatste verzoeningspoging’ doen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu