Commentaar – Mistige glazen bollen

recessie

We staan aan de vooravond van de grootste recessie sinds de jaren dertig. Daarvoor waarschuwt het IMF in zijn meest recente prognose voor de wereldeconomie. De Nederlandse economie zou dit jaar 7,5% krimpen. En als de bestrijding van de huidige coronapandemie langer duurt, of volgend jaar weer terugkomt, komen daar de komende jaren opnieuw forse krimpcijfers bij van zo’n 8% per jaar. Die vooruitzichten zijn ronduit schokkend.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Commentaar – Mistige glazen bollen | NT

Commentaar – Mistige glazen bollen

recessie

We staan aan de vooravond van de grootste recessie sinds de jaren dertig. Daarvoor waarschuwt het IMF in zijn meest recente prognose voor de wereldeconomie. De Nederlandse economie zou dit jaar 7,5% krimpen. En als de bestrijding van de huidige coronapandemie langer duurt, of volgend jaar weer terugkomt, komen daar de komende jaren opnieuw forse krimpcijfers bij van zo’n 8% per jaar. Die vooruitzichten zijn ronduit schokkend.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu