Allard Castelein nog tot 2023 directeur Havenbedrijf Rotterdam

Vertrekt in 2023

De aandeelhouders van Havenbedrijf Rotterdam -bestaande uit de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Staat- hebben Allard Castelein benoemd voor een derde termijn. Castelein blijft tot de zomer van 2023 president-directeur van Havenbedrijf Rotterdam en zal daarna vertrekken.

De herbenoeming is gedaan op voordracht van de Raad van Commissarissen.

Miriam Maes, voorzitter van de RvC: ‘De impact van de corona-crisis op het Havenbedrijf, de uitvoering van de nieuwe ondernemingsstrategie en de uitdagingen van een aantal belangrijke investeringen in infrastructuur, digitalisering en energietransitie, zijn complex en cruciaal voor de toekomst van de haven. Allard Castelein speelt een wezenlijke rol bij de realisatie van deze projecten. Hij heeft de afgelopen acht jaar laten zien dat hij met zijn ervaring, netwerk en capaciteiten van toegevoegde waarde is voor zowel het Havenbedrijf als de Rotterdamse haven.’

Castelein trad op 1 januari 2014 aan als president-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Allard Castelein nog tot 2023 directeur Havenbedrijf Rotterdam | NT

Allard Castelein nog tot 2023 directeur Havenbedrijf Rotterdam

Vertrekt in 2023

De aandeelhouders van Havenbedrijf Rotterdam -bestaande uit de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Staat- hebben Allard Castelein benoemd voor een derde termijn. Castelein blijft tot de zomer van 2023 president-directeur van Havenbedrijf Rotterdam en zal daarna vertrekken.

De herbenoeming is gedaan op voordracht van de Raad van Commissarissen.

Miriam Maes, voorzitter van de RvC: ‘De impact van de corona-crisis op het Havenbedrijf, de uitvoering van de nieuwe ondernemingsstrategie en de uitdagingen van een aantal belangrijke investeringen in infrastructuur, digitalisering en energietransitie, zijn complex en cruciaal voor de toekomst van de haven. Allard Castelein speelt een wezenlijke rol bij de realisatie van deze projecten. Hij heeft de afgelopen acht jaar laten zien dat hij met zijn ervaring, netwerk en capaciteiten van toegevoegde waarde is voor zowel het Havenbedrijf als de Rotterdamse haven.’

Castelein trad op 1 januari 2014 aan als president-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement