Onderzoek naar hyperloopnetwerk voor goederen in Randstad

Snel van A naar B

Er komt een onderzoek naar een hyperloopnetwerk om goederen sneller te vervoeren in de Randstad. Het Delftse bedrijf Hardt Hyperloop onderzoekt samen met overheden en bedrijven waaronder de gemeente Rotterdam, APMT(Maersk) en Schiphol de haalbaarheid van zo’n hyperloop: een snelle magneetzweeftrein in een luchtdrukbuis.

Hardt_Hyperloop_render

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Onderzoek naar hyperloopnetwerk voor goederen in Randstad | NT

Onderzoek naar hyperloopnetwerk voor goederen in Randstad

Snel van A naar B

Er komt een onderzoek naar een hyperloopnetwerk om goederen sneller te vervoeren in de Randstad. Het Delftse bedrijf Hardt Hyperloop onderzoekt samen met overheden en bedrijven waaronder de gemeente Rotterdam, APMT(Maersk) en Schiphol de haalbaarheid van zo’n hyperloop: een snelle magneetzweeftrein in een luchtdrukbuis.

Hardt_Hyperloop_render

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu