Hapag-Lloyd bestelt nieuwe generatie schepen van 13.200 teu

Het tot begin dit jaar nog door zware financiële kopzorgen geplaagde Hapag-Lloyd heeft bij het Koreaanse Hyundai Heavy een bestelling geplaatst voor 4 ULCS met een capaciteit van 13.200 teu.Tegelijkertijd zet het de eerdere bestelling van 6 schepen van 8.750 teu om in schepen van 13.200 teu.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Hapag-Lloyd bestelt nieuwe generatie schepen van 13.200 teu | NT

Hapag-Lloyd bestelt nieuwe generatie schepen van 13.200 teu

Het tot begin dit jaar nog door zware financiële kopzorgen geplaagde Hapag-Lloyd heeft bij het Koreaanse Hyundai Heavy een bestelling geplaatst voor 4 ULCS met een capaciteit van 13.200 teu.Tegelijkertijd zet het de eerdere bestelling van 6 schepen van 8.750 teu om in schepen van 13.200 teu.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu