Ceo Vos Logistics: ‘Duurzaam worden of iets anders gaan doen’

Interview

Met meer dan 1.300 trucks behoort het wagenpark van Vos Logistics tot de grootste in Nederland. Tien jaar geleden besloot de logistieke dienstverlener uit Oss om als een van de eerste grootschalig te investeren in voertuigen op lng. Nu staat het concern net als andere transportbedrijven voor de opgave over te stappen op emissievrij vervoer.

frank verhoeven, ceo vos logistics

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ceo Vos Logistics: ‘Duurzaam worden of iets anders gaan doen’ | NT

Ceo Vos Logistics: ‘Duurzaam worden of iets anders gaan doen’

Interview

Met meer dan 1.300 trucks behoort het wagenpark van Vos Logistics tot de grootste in Nederland. Tien jaar geleden besloot de logistieke dienstverlener uit Oss om als een van de eerste grootschalig te investeren in voertuigen op lng. Nu staat het concern net als andere transportbedrijven voor de opgave over te stappen op emissievrij vervoer.

frank verhoeven, ceo vos logistics

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu