Hapag-Lloyd begint eigen terminalbedrijf, hoofdkantoor komt in Rotterdam

Ceo wordt Dheeraj Bhatia

De Duitse containerrederij Hapag-Lloyd begint een eigen terminalbedrijf, Hapag-Lloyd Terminal Holding, en vestigt het hoofdkantoor ervan in Rotterdam. Ceo van het bedrijf wordt Dheeraj Bhatia, een Hapag-Lloyd-manager van Indiase komaf die nu nog in Dubai werkzaam is als senior managing director van de regio Midden-Oosten.

Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Hapag-Lloyd begint eigen terminalbedrijf, hoofdkantoor komt in Rotterdam | NT

Hapag-Lloyd begint eigen terminalbedrijf, hoofdkantoor komt in Rotterdam

Ceo wordt Dheeraj Bhatia

De Duitse containerrederij Hapag-Lloyd begint een eigen terminalbedrijf, Hapag-Lloyd Terminal Holding, en vestigt het hoofdkantoor ervan in Rotterdam. Ceo van het bedrijf wordt Dheeraj Bhatia, een Hapag-Lloyd-manager van Indiase komaf die nu nog in Dubai werkzaam is als senior managing director van de regio Midden-Oosten.

Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu