DSV start bouw van medisch mega-dc in North Sea Port

110.000 vierkante meter

Logistiek dienstverlener DSV start met de bouw van een nieuw mega-magazijn aan het Gentse Kluizendok in North Sea Port. Het magazijn wordt maar liefst 110.000 vierkante meter en is bedoeld voor de opslag en distributie van materialen voor de gezondheidszorg.

Foto: DSV

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

DSV start bouw van medisch mega-dc in North Sea Port | NT

DSV start bouw van medisch mega-dc in North Sea Port

110.000 vierkante meter

Logistiek dienstverlener DSV start met de bouw van een nieuw mega-magazijn aan het Gentse Kluizendok in North Sea Port. Het magazijn wordt maar liefst 110.000 vierkante meter en is bedoeld voor de opslag en distributie van materialen voor de gezondheidszorg.

Foto: DSV

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu