Reeferlading vaak de dupe van menselijke fouten

Verkeerde temperatuur

Steeds slimmere reeferapparatuur wordt ingezet om een steeds breder assortiment aan fruit, groenten en andere lading te vervoeren. En de mens wil graag nóg meer hulp van de machines, maar is ondertussen zelf de zwakste schakel in de koelketen, zo signaleert de internationale transportverzekeraar TT Club.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Reeferlading vaak de dupe van menselijke fouten | NT

Reeferlading vaak de dupe van menselijke fouten

Verkeerde temperatuur

Steeds slimmere reeferapparatuur wordt ingezet om een steeds breder assortiment aan fruit, groenten en andere lading te vervoeren. En de mens wil graag nóg meer hulp van de machines, maar is ondertussen zelf de zwakste schakel in de koelketen, zo signaleert de internationale transportverzekeraar TT Club.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu