Voordat Brolsma de overstap maakte naar CTVrede, was zij bijna twee jaar lang hoofd inkoop (wereldwijd) bij Stolt Tankers. Brolsma heeft in haar carrière brede ervaring opgedaan in scheepvaart, logistiek en terminalmanagement. Zo is ze ook werkzaam geweest bij MOL, Maersk Line en APM Terminals.

CTVrede beschikt naast de terminal in Zaandam ook over een terminal in Amsterdam. Beide terminals worden bediend door een dagelijkse bargeverbinding op Rotterdam en een tweewekelijkse service op Antwerpen.

De containerterminal was tevens een van de eerste bedrijven die zich heeft gevestigd op de havenlocatie HoogTij in Amsterdam die nu nog in ontwikkeling is. Deze terminal wordt nu gebouwd. De locatie wordt ontwikkeld door drie aandeelhouders: Port of Amsterdam, Gemeente Zaanstad en de Provincie Noord-Holland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding