Wordt North Sea Port dé waterstofhub van Europa? (webinar)

Replay

North Sea Port wil dé waterstofhub van Europa worden. Wat is daarvoor nodig? Welke ontwikkelingen zijn nu al in gang gezet? We praten er over met de belangrijkste stakeholders: Daan Schalck – North Sea Port, Gijs Postma – Ministerie EZK, Tinne Van der Straeten – Belgische minister van Energie, Peter Geertse – North Sea Port, Prof. Ad van Wijk – TU Delft, Bert den Ouden – Waterstof Beurs, Emiel Langenhuizen – Smart Delta Resources, Gijsbrecht Gunter – Yara Sluiskil, Jeroen Tap – Dow Benelux, Steven van Caekenberghe – Fluxys, Eddie Lycklama a Nijeholt – Gasunie. Presentatie: Kim van Dijk – Nieuwsblad Transport.

Dit webinar is georganiseerd door Nieuwsblad Transport in samenwerking met North Sea Port, Fluxys en Gasunie.

Wordt North Sea Port dé waterstofhub van Europa? (webinar) | NT

Wordt North Sea Port dé waterstofhub van Europa? (webinar)

Replay

North Sea Port wil dé waterstofhub van Europa worden. Wat is daarvoor nodig? Welke ontwikkelingen zijn nu al in gang gezet? We praten er over met de belangrijkste stakeholders: Daan Schalck – North Sea Port, Gijs Postma – Ministerie EZK, Tinne Van der Straeten – Belgische minister van Energie, Peter Geertse – North Sea Port, Prof. Ad van Wijk – TU Delft, Bert den Ouden – Waterstof Beurs, Emiel Langenhuizen – Smart Delta Resources, Gijsbrecht Gunter – Yara Sluiskil, Jeroen Tap – Dow Benelux, Steven van Caekenberghe – Fluxys, Eddie Lycklama a Nijeholt – Gasunie. Presentatie: Kim van Dijk – Nieuwsblad Transport.

Dit webinar is georganiseerd door Nieuwsblad Transport in samenwerking met North Sea Port, Fluxys en Gasunie.