Bloomberg: Shell stopt productie groot lng-project Australië

Stakingen

Shell gaat de productie van vloeibaar gemaakt aardgas (lng) bij een groot project in Australië stilzetten vanwege stakingen door werknemers. Dat meldden bronnen aan persbureau Bloomberg. Door die acties kan het gas van het drijvende productieplatform Prelude niet worden overgebracht naar lng-tankers.

Shell zeevaart

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bloomberg: Shell stopt productie groot lng-project Australië | NT

Bloomberg: Shell stopt productie groot lng-project Australië

Stakingen

Shell gaat de productie van vloeibaar gemaakt aardgas (lng) bij een groot project in Australië stilzetten vanwege stakingen door werknemers. Dat meldden bronnen aan persbureau Bloomberg. Door die acties kan het gas van het drijvende productieplatform Prelude niet worden overgebracht naar lng-tankers.

Shell zeevaart

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu