Marseille komt verzwakt uit achttien dagen staking

Na 18 dagen staking werden de activiteiten in Marseille zaterdag hervat. Op twee weken tijd kan de achterstand wel weggewerkt worden maar het zal veel langer duren om het vertrouwen van de gebruikers en de investeerders te herstellen.

Na 18 dagen staking werden de activiteiten in Marseille zaterdag hervat. Op twee weken tijd kan de achterstand wel weggewerkt worden maar het zal veel langer duren om het vertrouwen van de gebruikers en de investeerders te herstellen.

Marseille komt verzwakt uit achttien dagen staking | NT

Marseille komt verzwakt uit achttien dagen staking

Na 18 dagen staking werden de activiteiten in Marseille zaterdag hervat. Op twee weken tijd kan de achterstand wel weggewerkt worden maar het zal veel langer duren om het vertrouwen van de gebruikers en de investeerders te herstellen.

Na 18 dagen staking werden de activiteiten in Marseille zaterdag hervat. Op twee weken tijd kan de achterstand wel weggewerkt worden maar het zal veel langer duren om het vertrouwen van de gebruikers en de investeerders te herstellen.