MSC schakelt over naar ULCS van 13.000 TEU

De rederij Mediterranean Shipping Cy, de wereldwijde nummer twee van de containerlijnvaart, zal weldra beschikken over een vloot van 16 ULCS met elk een nominale capaciteit van nagenoeg 13.000 TEU. Deze evolutie zal tot stand komen via een ondertussen gangbare methode: de aanpassing van reeds bestelde schepen. (zie DL 06/04/07)

De rederij Mediterranean Shipping Cy, de wereldwijde nummer twee van de containerlijnvaart, zal weldra beschikken over een vloot van 16 ULCS met elk een nominale capaciteit van nagenoeg 13.000 TEU. Deze evolutie zal tot stand komen via een ondertussen gangbare methode: de aanpassing van reeds bestelde schepen. (zie DL 06/04/07)

MSC schakelt over naar ULCS van 13.000 TEU | NT

MSC schakelt over naar ULCS van 13.000 TEU

De rederij Mediterranean Shipping Cy, de wereldwijde nummer twee van de containerlijnvaart, zal weldra beschikken over een vloot van 16 ULCS met elk een nominale capaciteit van nagenoeg 13.000 TEU. Deze evolutie zal tot stand komen via een ondertussen gangbare methode: de aanpassing van reeds bestelde schepen. (zie DL 06/04/07)

De rederij Mediterranean Shipping Cy, de wereldwijde nummer twee van de containerlijnvaart, zal weldra beschikken over een vloot van 16 ULCS met elk een nominale capaciteit van nagenoeg 13.000 TEU. Deze evolutie zal tot stand komen via een ondertussen gangbare methode: de aanpassing van reeds bestelde schepen. (zie DL 06/04/07)