MOL krijgt ook LNG-sleepboot

duurzaam varen

Op een Japanse scheepswerf is vrijdag de eerste Japanse sleepboot te water gelaten die op LNG kan varen en aan de laatste veiligheidseisen voldoet. Deze ‘Ishin’ (nieuw leven) wordt gebouwd voor Mitsui OSK Lines (MOL) en komt in februari in de vaart.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

MOL krijgt ook LNG-sleepboot | NT

MOL krijgt ook LNG-sleepboot

duurzaam varen

Op een Japanse scheepswerf is vrijdag de eerste Japanse sleepboot te water gelaten die op LNG kan varen en aan de laatste veiligheidseisen voldoet. Deze ‘Ishin’ (nieuw leven) wordt gebouwd voor Mitsui OSK Lines (MOL) en komt in februari in de vaart.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu