Kijk het webinar terug over supply chain uitdagingen in de zeevracht

replay

Kijk het NT-webinar terug over de supply chain uitdagingen in de zeevracht. Wat zijn de vooruitzichten? Hoe moeten verladers en logistiek dienstverleners met de huidige problemen omgaan? Wat is de invloed op de wereldwijde supply chains? Wat wordt het nieuwe evenwicht? Hierover gaan we in gesprek met Onno de Jong (onderzoeker bij Ecorys) en Richard Fattal (co-founder Zencargo). De voertaal is Engels.

Kijk het webinar terug over supply chain uitdagingen in de zeevracht | NT

Kijk het webinar terug over supply chain uitdagingen in de zeevracht

replay

Kijk het NT-webinar terug over de supply chain uitdagingen in de zeevracht. Wat zijn de vooruitzichten? Hoe moeten verladers en logistiek dienstverleners met de huidige problemen omgaan? Wat is de invloed op de wereldwijde supply chains? Wat wordt het nieuwe evenwicht? Hierover gaan we in gesprek met Onno de Jong (onderzoeker bij Ecorys) en Richard Fattal (co-founder Zencargo). De voertaal is Engels.