Hapag-Lloyd meldt ‘robuuste’ halfjaarcijfers in moeilijke markt

Zwakkere marktvraag

Hapag-Lloyd heeft in het eerste halfjaar een operationele winst (ebitda) geboekt van 3,5 miljard euro en een brutowinst (ebit) van 2,5 miljard euro en noemt dat ‘robuuste resultaten in verslechterde marktomstandigheden’. Rolf Habben Jansen, de Nederlandse ceo van de Duitse containerrederij, vindt dat ‘we al met al kunnen terugkijken op een succesvol eerste halfjaar’.

Foto: Hapag Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hapag-Lloyd meldt ‘robuuste’ halfjaarcijfers in moeilijke markt | NT

Hapag-Lloyd meldt ‘robuuste’ halfjaarcijfers in moeilijke markt

Zwakkere marktvraag

Hapag-Lloyd heeft in het eerste halfjaar een operationele winst (ebitda) geboekt van 3,5 miljard euro en een brutowinst (ebit) van 2,5 miljard euro en noemt dat ‘robuuste resultaten in verslechterde marktomstandigheden’. Rolf Habben Jansen, de Nederlandse ceo van de Duitse containerrederij, vindt dat ‘we al met al kunnen terugkijken op een succesvol eerste halfjaar’.

Foto: Hapag Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu