Alternatieve BedrijfsautoRAI met aandacht voor personenvervoer

Wegvervoer

In oktober wordt een MobiliteitsRAI georganiseerd als alternatief voor de geschrapte BedrijfsautoRAI.

Volgens Henk Bos, manager leden- en verenigingszaken van RAI Vereniging, moet het een ‘brede’ beurs worden waar aandacht wordt besteed aan zwaar en licht transport, werkplaatsuitrusting en personenvervoer.

Bos schrijft dit in het verenigingsorgaan Go Mobility. Voorlopig staat de MobiliteitsRAI geagendeerd voor 12 tot en met 14 oktober, maar volgens de organisatoren RAI Vereniging en RAI Amsterdam staan die data nog niet geheel vast.

De normale BedrijfsautoRAI zou oorspronkelijk ook in oktober worden gehouden, maar werd vorig jaar al afgezegd, omdat een aantal vrachtautofabrikanten niet wilde deelnemen. De vraag is nu of ze aan een bredere beurs wel willen meedoen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Alternatieve BedrijfsautoRAI met aandacht voor personenvervoer | NT

Alternatieve BedrijfsautoRAI met aandacht voor personenvervoer

Wegvervoer

In oktober wordt een MobiliteitsRAI georganiseerd als alternatief voor de geschrapte BedrijfsautoRAI.

Volgens Henk Bos, manager leden- en verenigingszaken van RAI Vereniging, moet het een ‘brede’ beurs worden waar aandacht wordt besteed aan zwaar en licht transport, werkplaatsuitrusting en personenvervoer.

Bos schrijft dit in het verenigingsorgaan Go Mobility. Voorlopig staat de MobiliteitsRAI geagendeerd voor 12 tot en met 14 oktober, maar volgens de organisatoren RAI Vereniging en RAI Amsterdam staan die data nog niet geheel vast.

De normale BedrijfsautoRAI zou oorspronkelijk ook in oktober worden gehouden, maar werd vorig jaar al afgezegd, omdat een aantal vrachtautofabrikanten niet wilde deelnemen. De vraag is nu of ze aan een bredere beurs wel willen meedoen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement