TLN wil ook buiten Amsterdam ruimere tijden horecabevoorrading

Terrassen open

De terrassen mogen vanaf 28 april weer open. Het vrachtverkeer om de horeca te bevoorraden neemt daardoor toe. Amsterdam verruimt tijdelijk de venstertijden, een initiatief dat volgens TLN navolging verdient.

De horeca heeft maandenlang stilgelegen en moet nu weer bevoorraad worden. Om de verkeersdrukte zo veel mogelijk te spreiden krijgt de horeca tijdelijk op de drukste plekken in onder meer het centrum van de hoofdstad extra tijd voor het aanvullen van de voorraad. Vanaf 28 april gelden in Amsterdam weer de reguliere venstertijden.

Branchevereniging TLN roept andere steden op het Amsterdamse voorbeeld te volgen. De branchevereniging pleit vaker voor ruimere en flexibele venstertijden. Om de horeca voldoende te kunnen bevoorraden, moeten steden de venstertijden op zijn minst tijdelijk te verruimen, stelt de organisatie.

TLN wil ook buiten Amsterdam ruimere tijden horecabevoorrading | NT

TLN wil ook buiten Amsterdam ruimere tijden horecabevoorrading

Terrassen open

De terrassen mogen vanaf 28 april weer open. Het vrachtverkeer om de horeca te bevoorraden neemt daardoor toe. Amsterdam verruimt tijdelijk de venstertijden, een initiatief dat volgens TLN navolging verdient.

De horeca heeft maandenlang stilgelegen en moet nu weer bevoorraad worden. Om de verkeersdrukte zo veel mogelijk te spreiden krijgt de horeca tijdelijk op de drukste plekken in onder meer het centrum van de hoofdstad extra tijd voor het aanvullen van de voorraad. Vanaf 28 april gelden in Amsterdam weer de reguliere venstertijden.

Branchevereniging TLN roept andere steden op het Amsterdamse voorbeeld te volgen. De branchevereniging pleit vaker voor ruimere en flexibele venstertijden. Om de horeca voldoende te kunnen bevoorraden, moeten steden de venstertijden op zijn minst tijdelijk te verruimen, stelt de organisatie.