Replay NT TV: wat zijn de plannen van logistiek investeringfonds LPP?

Video-interview

Met een oorlogskas van 40 miljoen probeert het fonds LPP zijn stempel te drukken op de logistiek. Maar valt er met transport nog wel rendement te boeken? En hoe ga je als investeerder de concurrentie aan in een snel consoliderende markt? NT TV ging in gesprek met initiatiefnemer Diederik Jan Antvelink over de plannen met het investeringsfonds.

Replay NT TV: wat zijn de plannen van logistiek investeringfonds LPP? | NT

Replay NT TV: wat zijn de plannen van logistiek investeringfonds LPP?

Video-interview

Met een oorlogskas van 40 miljoen probeert het fonds LPP zijn stempel te drukken op de logistiek. Maar valt er met transport nog wel rendement te boeken? En hoe ga je als investeerder de concurrentie aan in een snel consoliderende markt? NT TV ging in gesprek met initiatiefnemer Diederik Jan Antvelink over de plannen met het investeringsfonds.