Martens Transport is actief in machinetransport, bouwvervoer en zwaar transport. Bij het 101 jaar oude familiebedrijf werken zestien mensen (2022), die volgens directeur Rene Martens de activiteiten ‘als team’ binnen FreightNed zullen voortzetten. ‘FreightNed heeft een zeer sterke focus op sales waardoor Martens Transport Oosterhout zeker nieuwe mogelijkheden en kansen zal krijgen.’

FreightNed is onder meer actief in warehousing, logistieke dienstverlening, Europees wegtransport en distributie in de Benelux. Het bedrijf telt 150 werknemers en beschikt over 46.000 vierkante meter aan warehousing. Met de overname groeit het wagenpark van ongeveer vijftig naar 68 trucks. FreightNed nam een jaar geleden al Belo Logistiek uit Bleiswijk over, waarmee het bedrijf voor het eerst actief werd in het zwaar transport.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement