TUI ontkent snelle verkoop van Hapag-Lloyd

Geruchten als zou TUI zijn belang in Hapag-Lloyd – dat tegen het einde van het jaar wordt opgetrokken tot 49,8% – in het voorjaar al van de hand doen, werden door de toerismegroep ontkend in de Britse pers. TUI zegt nog geen banken gemandateerd te hebben voor de verkoop.

Het recordresultaat dat Hapag-Lloyd kon neerzetten in de eerste negen maanden van dit jaar heeft de speculatie gevoed dat TUI zijn huidige belang van 43,3% in Hapag-Lloyd snel naar de beurs zou brengen.

De Duitse toerismegroep had in het verleden al wel gezegd dat ze uiteindelijk af wil van haar belang in de containerrederij, maar niet wanneer dat zou zijn. Volgens TUI is ook nog altijd niet beslist hoe dat zal gebeuren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

TUI ontkent snelle verkoop van Hapag-Lloyd | NT

TUI ontkent snelle verkoop van Hapag-Lloyd

Geruchten als zou TUI zijn belang in Hapag-Lloyd – dat tegen het einde van het jaar wordt opgetrokken tot 49,8% – in het voorjaar al van de hand doen, werden door de toerismegroep ontkend in de Britse pers. TUI zegt nog geen banken gemandateerd te hebben voor de verkoop.

Het recordresultaat dat Hapag-Lloyd kon neerzetten in de eerste negen maanden van dit jaar heeft de speculatie gevoed dat TUI zijn huidige belang van 43,3% in Hapag-Lloyd snel naar de beurs zou brengen.

De Duitse toerismegroep had in het verleden al wel gezegd dat ze uiteindelijk af wil van haar belang in de containerrederij, maar niet wanneer dat zou zijn. Volgens TUI is ook nog altijd niet beslist hoe dat zal gebeuren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement