TUI ontkent snelle verkoop van Hapag-Lloyd

Geruchten als zou TUI zijn belang in Hapag-Lloyd – dat tegen het einde van het jaar wordt opgetrokken tot 49,8% – in het voorjaar al van de hand doen, werden door de toerismegroep ontkend in de Britse pers. TUI zegt nog geen banken gemandateerd te hebben voor de verkoop.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

TUI ontkent snelle verkoop van Hapag-Lloyd | NT

TUI ontkent snelle verkoop van Hapag-Lloyd

Geruchten als zou TUI zijn belang in Hapag-Lloyd – dat tegen het einde van het jaar wordt opgetrokken tot 49,8% – in het voorjaar al van de hand doen, werden door de toerismegroep ontkend in de Britse pers. TUI zegt nog geen banken gemandateerd te hebben voor de verkoop.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu