Boskalis verdubbelt belang in Smit Internationale

Boskalis Westminster heeft voor de tweede maal op korte tijd zijn belang in Smit Internationale uitgebreid. Boskalis bezit nu 20,01% van de aandelen van het Nederlandse sleepvaartconcern, aanzienlijk meer dan de 10,5% die het bedrijf op 17 september nog in handen had.

Naar verwachting is de volgende stap van Boskalis het samenroepen van een buitengewone aandeelhoudersvergadering, met de bedoeling het vorige maand uitgebrachte bod (1,1 mrd EUR) op Smit te verhogen. Het oorspronkelijke bod werd door Smit te laag bevonden. Smit gaat evenmin akkoord met de plannen van Boskalis om het bedrijf na verkoop op te splitsen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Boskalis verdubbelt belang in Smit Internationale | NT

Boskalis verdubbelt belang in Smit Internationale

Boskalis Westminster heeft voor de tweede maal op korte tijd zijn belang in Smit Internationale uitgebreid. Boskalis bezit nu 20,01% van de aandelen van het Nederlandse sleepvaartconcern, aanzienlijk meer dan de 10,5% die het bedrijf op 17 september nog in handen had.

Naar verwachting is de volgende stap van Boskalis het samenroepen van een buitengewone aandeelhoudersvergadering, met de bedoeling het vorige maand uitgebrachte bod (1,1 mrd EUR) op Smit te verhogen. Het oorspronkelijke bod werd door Smit te laag bevonden. Smit gaat evenmin akkoord met de plannen van Boskalis om het bedrijf na verkoop op te splitsen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement