Politie-inval bij Hamburgse reders wegens illegale sloop schepen

Beaching

Meer dan honderd politiemannen deden afgelopen week invallen bij Hamburgse scheepvaartbedrijven in het kader van een onderzoek naar het illegaal laten slopen van drie vrachtschepen op Aziatische sloopstranden. Opzienbarend, want hoewel Europese overheden gruwen van het ‘beachen’ van schepen in Azië, zijn strafvervolgingen ertegen tot nu toe op de vingers van een hand te tellen.

Hamburg,,Germany,-,Aug,09,,2021:,The,Rickmer,Rickmers,In, Erck Rickmers Gruppe

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Politie-inval bij Hamburgse reders wegens illegale sloop schepen | NT

Politie-inval bij Hamburgse reders wegens illegale sloop schepen

Beaching

Meer dan honderd politiemannen deden afgelopen week invallen bij Hamburgse scheepvaartbedrijven in het kader van een onderzoek naar het illegaal laten slopen van drie vrachtschepen op Aziatische sloopstranden. Opzienbarend, want hoewel Europese overheden gruwen van het ‘beachen’ van schepen in Azië, zijn strafvervolgingen ertegen tot nu toe op de vingers van een hand te tellen.

Hamburg,,Germany,-,Aug,09,,2021:,The,Rickmer,Rickmers,In, Erck Rickmers Gruppe

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu