Containertarieven Azië-Europa blijven in de lift zitten

Index-cijfers

De spottarieven in de containerlijnvaart van Azië naar Europa blijven volgens de Shanghai Containerized Freight Index (SCFI) deze week in de lift zitten. Het gemiddelde tarief voor het vervoer van een twintigvoeter op deze route stijgt volgens de tarievenbarometer naar 2871 dollar.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Containertarieven Azië-Europa blijven in de lift zitten | NT

Containertarieven Azië-Europa blijven in de lift zitten

Index-cijfers

De spottarieven in de containerlijnvaart van Azië naar Europa blijven volgens de Shanghai Containerized Freight Index (SCFI) deze week in de lift zitten. Het gemiddelde tarief voor het vervoer van een twintigvoeter op deze route stijgt volgens de tarievenbarometer naar 2871 dollar.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu