Hoe veilig is het zeetransport van elektrische auto’s na ramp Fremantle Highway? (NT TV)

Video

De rookwolken rond de Fremantle Highway zijn inmiddels opgetrokken. Toch liet de ramp maar weer eens zien welke risico’s kleven aan het transport van elektrische auto’s. Wat zijn de regels eigenlijk? En voldoen die nog wel? Hoe zit het met de veiligheid aan boord? Daarover ging NT TV in gesprek met Niels van de Minkelis, adviseur KVNR en oud-zeevarende.

Hoe veilig is het zeetransport van elektrische auto’s na ramp Fremantle Highway? (NT TV) | NT

Hoe veilig is het zeetransport van elektrische auto’s na ramp Fremantle Highway? (NT TV)

Video

De rookwolken rond de Fremantle Highway zijn inmiddels opgetrokken. Toch liet de ramp maar weer eens zien welke risico’s kleven aan het transport van elektrische auto’s. Wat zijn de regels eigenlijk? En voldoen die nog wel? Hoe zit het met de veiligheid aan boord? Daarover ging NT TV in gesprek met Niels van de Minkelis, adviseur KVNR en oud-zeevarende.