Diana Shipping sluit nieuwe lening bij BNP Paribas

krediet

Diana Shipping heeft een financiële overeenkomst met BNP Paribas gesloten voor zeventien schepen van de Griekse reder.

Verder verstrekt de Franse bank een lening van vijf jaar tot 75 miljoen dollar. De opbrengsten daarvan worden samen met de beschikbare contanten gebruikt om het volledige saldo van 130 miljoen dollar van de bestaande kredietfaciliteit bij BNP Paribas te betalen.

De vloot van Diana Shipping bestaat momenteel uit vijftig droge-bulkschepen. De gecombineerde draagkracht van de vloot van de Grieken is ongeveer 5,8 miljoen dwt, met een gewogen gemiddelde leeftijd van 8,84 jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Diana Shipping sluit nieuwe lening bij BNP Paribas | NT

Diana Shipping sluit nieuwe lening bij BNP Paribas

krediet

Diana Shipping heeft een financiële overeenkomst met BNP Paribas gesloten voor zeventien schepen van de Griekse reder.

Verder verstrekt de Franse bank een lening van vijf jaar tot 75 miljoen dollar. De opbrengsten daarvan worden samen met de beschikbare contanten gebruikt om het volledige saldo van 130 miljoen dollar van de bestaande kredietfaciliteit bij BNP Paribas te betalen.

De vloot van Diana Shipping bestaat momenteel uit vijftig droge-bulkschepen. De gecombineerde draagkracht van de vloot van de Grieken is ongeveer 5,8 miljoen dwt, met een gewogen gemiddelde leeftijd van 8,84 jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement