Erdogan: in juni begint bouw kanaal langs Istanbul

zeestraat

Turkije gaat in juni beginnen met de bouw van een kanaal langs Istanbul dat een alternatief moet worden voor de scheepvaart in de Bosporus. Dat heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan dit weekend gezegd. Met dat project is een bedrag gemoeid van 15 miljard dollar.

istanbul

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Erdogan: in juni begint bouw kanaal langs Istanbul | NT

Erdogan: in juni begint bouw kanaal langs Istanbul

zeestraat

Turkije gaat in juni beginnen met de bouw van een kanaal langs Istanbul dat een alternatief moet worden voor de scheepvaart in de Bosporus. Dat heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan dit weekend gezegd. Met dat project is een bedrag gemoeid van 15 miljard dollar.

istanbul

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu