Habben Jansen, ceo Hapag-Lloyd: ‘We varen nu onder de kostprijs’

Containervaart

Hapag-Lloyd kreeg afgelopen maand het deksel op de neus toen het in Zuid-Korea interesse toonde om concurrent HMM over te nemen. Toch blijft de ambitie om een ‘global player’ te zijn een onderdeel van de meerjarenstrategie van de rederij. Daarbij moeten wel de prijzen omhoog. ‘We varen nu onder de kostprijs.’

Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Habben Jansen, ceo Hapag-Lloyd: ‘We varen nu onder de kostprijs’ | NT

Habben Jansen, ceo Hapag-Lloyd: ‘We varen nu onder de kostprijs’

Containervaart

Hapag-Lloyd kreeg afgelopen maand het deksel op de neus toen het in Zuid-Korea interesse toonde om concurrent HMM over te nemen. Toch blijft de ambitie om een ‘global player’ te zijn een onderdeel van de meerjarenstrategie van de rederij. Daarbij moeten wel de prijzen omhoog. ‘We varen nu onder de kostprijs.’

Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu