Groningse reder Wagenborg voer kwart miljard winst bijeen in droge bulk

Financiële analyse

De Groningse rederij Koninklijke Wagenborg deed het vorig jaar in de slipstream van de monsterwinsten bij de grote containerrederijen ook bepaald niet slecht. Onder de streep wist het 125 jaar oude familiebedrijf uit Delfzijl bijna een kwart miljard euro (242 miljoen) bijeen te varen in de droge bulk, een plus van maar liefst 150% vergeleken met 2021.

Foto: g-konzept / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Groningse reder Wagenborg voer kwart miljard winst bijeen in droge bulk | NT

Groningse reder Wagenborg voer kwart miljard winst bijeen in droge bulk

Financiële analyse

De Groningse rederij Koninklijke Wagenborg deed het vorig jaar in de slipstream van de monsterwinsten bij de grote containerrederijen ook bepaald niet slecht. Onder de streep wist het 125 jaar oude familiebedrijf uit Delfzijl bijna een kwart miljard euro (242 miljoen) bijeen te varen in de droge bulk, een plus van maar liefst 150% vergeleken met 2021.

Foto: g-konzept / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu