OOCL ziet omzet kelderen, Cosco meldt winstval

Gelijk volume, lagere tarieven

De Chinese containerrederij OOCL heeft haar omzet in het eerste halfjaar met 60,2% zien slinken in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar: van 10,4 miljard naar 4,1 miljard dollar. Het hardst achteruit ging het op de routes Azië-Europa en Azië-Amerikaanse westkust: beide brachten 67% minder in het laatje.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

OOCL ziet omzet kelderen, Cosco meldt winstval | NT

OOCL ziet omzet kelderen, Cosco meldt winstval

Gelijk volume, lagere tarieven

De Chinese containerrederij OOCL heeft haar omzet in het eerste halfjaar met 60,2% zien slinken in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar: van 10,4 miljard naar 4,1 miljard dollar. Het hardst achteruit ging het op de routes Azië-Europa en Azië-Amerikaanse westkust: beide brachten 67% minder in het laatje.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu